Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Allegranza
Tempranillo-Shiraz
La Mancha, Spanje, 2018

Allegranza is een nieuwe Spaanse topper in het assortiment van
De Wijnproevers! Een wijn gemaakt van voornamelijk de oer- Spaanse Tempranillo druif, aangevuld met een beetje Shiraz voor body en een aangename kruidigheid. De druiven zijn afkomstig van 30 jaar oude wijnranken die optimaal profiteren van de volle zon in La Mancha. De druiven worden handmatig geplukt en streng geselecteerd om zodoende het beste fruit en sap te verkrijgen.
Na een gecontroleerde vinificatie ondergaat een deel van de wijn
een opvoeding op Frans Eiken, wat zorgdraagt voor veel body.

Een prachtige, diepdonkere, paarsrode kleur. Intense aroma’s van zwarte bessen, kersen en rijpe aardbei met een aangename kruidige toets. Veel body met een intense, fluweelzachte smaak. Rijp fruit en prettig pepertje met fijne zachte tannine. De afdronk is lang. Een prachtige wijn met uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding, helemaal met het extra voordeel deze maand!

Prijs per fles: € 6,99, NU 6 HALEN, 5 BETALEN!

Puur Genieten!

      

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten