Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Actie: Wijn van de maand :

 

Feuerheerd’s,
Douro Reserva (Aged in Portbarrels)

Portugal, 2015

De Douro is het oudste wijngebied ter wereld voor wijnproductie en staat naast port ook internationaal bekend om zijn karakteristieke topwijnen. De regio Douro onthult uitzonderlijke kenmerken, met wijngaarden op terrassen die zijn uitgehouwen in de steile heuvels langs de rivier. Een waar natuurlijk amfitheater van ongeëvenaarde schoonheid. De wijnregio Douro staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.Feuerheerd’s is de trots van Familie Zeller, de eigenaars van dit domein. Naast de grote versterkte portwijnen maken zij ook gewone wijnen van een uitstekende klasse. Deze Douro Reserva is daar een goed voorbeeld van.

De wijn wordt gemaakt van de inheemse druivenrassen: Touriga Nacional, Touriga Franca en Tinta Roriz. Na een zorgvuldige en uiterst scherp gecontroleerde vinificatie wordt de wijn 12 maanden gelagerd op oude Portvaten. Dit resulteert in een wijn met donkerrode kleur en een bijzonder fraai aroma van rijpe rode vruchten, met een unieke complexiteit en een zachte geur van hout. Vol en rond, met een heerlijk zachtdrogend karakter. In de afdronk een geweldige elegantie en een onvergetelijke smaak aan fruit.
Heerlijk bij rood vlees en zacht belegen kazen.

Normaal: € 9,99

NU SLECHTS: € 7,99 per fles.

PUUR GENIETEN!


Aanbieding geldig tot en met 31 maart en/of zolang de voorraad strekt.

   

 

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten