Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.
Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden.

 

Leth, Grüner Veltliner, Terrassen, Wagram, Oostenrijk, 2019Weingut Leth is een prachtig en succesvol familiebedrijf in Fels am Wagram. Een schitterend wijngebied aan de Donau, wat bekend staat om de goede lössbodems. De Grüner Veltliner is een druif die hier optimaal van profiteert.
Voor Terrassen Grüner Veltliner maakt men een selectie van het fruit, alleen de allerbeste druiven worden gebruikt. De vinificatie vindt plaats in rvs-tanks, bij een gecontroleerde temperatuur. Zo behoudt men alle frisse fruittonen in de wijn.

De wijn kent een prachtige gele kleur met groene zweem. Aroma’s van groene appel, citrus, perzik en peer kenmerken het bouquet. De smaak is fris en verkwikkend met perzik en peer en een zeer aangenaam vleugje witte peper. Een perfecte balans van fruitigheid en zuurgraad. Zeer aanwezig in de mond. De afdronk is sappig met verse kruiden en een prettig Pepertje. Onweerstaanbaar bij salades, vis en asperges!
Deze overheerlijke voorjaarswijn is nu zeer voordelig geprijsd:

Van 7,49 Nu slechts: € 5,99
LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN!

 Keuze uit meer dan 25 soorten alcoholvrije wijnen !Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 20.00 uur (januari t/m maart)
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten