Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Actie: Wijn van de maand :

 

Biscardo, Morena Bianca,
Lugana
 Veneto,
Italië , 2017


De Familie Biscardo is een gerenommeerde Italiaanse wijnfamilie en al sinds 1878 actief in de wijnwereld. Grootvader Terenzio heeft altijd vooropgelopen door te investeren in de modernste technieken. De huidige eigenaren Maurizio en Martino Biscardo volgen het pad van hun grootvader door te kiezen voor onderzoek, innovatie en kwaliteit. Vandaag de dag gaan de familietradities hand in hand met duurzame en ecologisch verantwoorde productiemethoden. Hun expertise wordt tevens veelvuldig ingezet als consultancy bij voorname Italiaanse wijnbedrijven.

De Lugana is het witte paradepaardje. Deze wijn wordt in heel Veneto geroemd en is de belangrijkste witte wijn voor dit gebied aan het Gardameer. De Morena Bianca Lugana wordt gemaakt met de grootste zorg van 100% Trebbiano di Lugana druiven. De wijn is intens van kleur, strogeel met groene tint. Intense fruitige en bloemige tonen verrassen de neus. Heerlijk mondvullend met frisse en minerale tonen maken de wijn perfect in balans en een genot om te drinken. Heerlijk bij vis, schaaldieren, gerijpte kazen en niet te versmaden bij vers gestoken asperges!

Normaal: € 9,99
 NU SLECHTS:  € 7.99 per fles.


PUUR GENIETEN!

Aanbieding geldig tot en met 30 april en/of zolang de voorraad strekt.
Kijk voor een begeleidend recept op www.wijnproevers.nl

   

 

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten