Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Cielo e Terra
Gran Passaia Rosso
Grand Tuscan Red Blend
Toscana, Italië, 2017

Cielo e Terra werd opgericht in 1908 door een groep wijnproducenten in Veneto met als doel hun krachten te bundelen op gebied van productie, verkoop en kennis. Vandaag de dag beschikken ze over een groep aangesloten leden met een totaal van meer dan 4000 hectare wijngaard. Het doel van Cielo is om wijnen te produceren van hoge kwaliteit met volledige aandacht voor mens en natuur. De 200 aangesloten wijnproducenten werken daarbij zoveel mogelijk met autochtone druivensoorten zoals Sangiovese. Dat deze visie werkt, blijkt uit het feit dat Cielo inmiddels de marktleider is in Italië. Ook in Nederland kunt u dankzij uw Wijnproever genieten van de overheerlijke wijnen van Cantina Cielo e Terra.

Pure verwennerij deze Grand Tuscan Blend! Hij wordt gemaakt van de druiven Sangiovese en Merlot, volgens een traditionele vinificatiemethode met langzame fermentatie van licht gedroogde druiven. Dit zorgt voor een zachte en meer moderne smaak. Het indrogen van de druiven is een zorgvuldige taak en alleen de beste druiven komen hiervoor in aanmerking. In de geur heeft deze wijn indrukken van rijp zwart en rood fruit aangevuld met geroosterde amandelen en lichte cedertoets. De smaak is rond en soepel met mooie indrukken van bramen, kersen, pruimen en tonen van vanille en chocolade, met een zwoele tanninelading. Eén om nooit meer te vergeten en voor deze prijs uitmuntend!

Kijk voor een bijpassend recept op: www.wijnproevers.nl

6,99
nu slechts:
4,99

      

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten