Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Actie: Wijn van de maand :

Rosapasso, Pinot Noir Rosato
Biscardo, Veneto, Italië, 2018
Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar “roots” in de wijn. Werkzaam vanuit de Soave geven de broers Maurizio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Maurizio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd.
De elegantie van Pinot Noir in een super rosé
Gelegen op de uitgestrekte Venetovlakte liggen de glooiende Colli Euganei oftewel de Euganese Heuvels, ontstaan door een keten van vulkanen. Naast de bekende thermobaden wordt deze streek met zijn vulkanisch bodem voornamelijk geroemd om zijn Pinot Noir druiven. Deze druif krijgt hier nog meer elegantie, ideaal om er een superrosé van te maken!

Een prachtige zalmrose kleur verraadt de complexe smaak en elegantie van deze wijn. Frisdroge rosé met aardbei en rijpe kers, zacht, vol en harmonisch met een plezierig bittertje in de afdronk, wat de wijn een extra bite geeft. Heerlijk aperitief, bij gegrilde visgerechten en risotto of pasta.

NU VOOR SLECHTS € 8,99 PER FLES.

SUPERACTIE:
BIJ 6 FLESSEN EEN PRACHTIGE MAGNUMFLES
VAN 1,5 LITER CADEAU!!

 

   

 

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten