Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn!

Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden. 

Wijnassortiment

Actie: Wijn van de maand November:
 

 

 . Primasole, Primitivo
Puglia, Italië, 2017

Primasole is afkomstig van Cielo e Terra, een groep wijnproducenten in Veneto die hun krachten bundelen op het gebied van productie, verkoop en kennis. Naast druiven uit Veneto betrekken deze ook druiven uit het zuiden van Italië, waaronder de intense Primitivo. In het verleden werd deze Primitivo voornamelijk vermengd met de lichtere noordelijke wijnen ‘alla moda di Venezia’ (in de Venetiaanse stijl). Nu bieden ze deze variëteit met trots aan onder het label Primasole, wat eerste zon betekent.

Dikke, paarsrode kleur, met volop tranendans. Na een mooie geurstart met pruimenjam, cacao en gekonfijte bessen, volgt een vurige, peperige wijn met bosvruchten, vijgen, bonbons en een fijne fraîcheur. Lekker bij rood vlees, hartige voorgerechten en als ideale begeleider van wildgerechten.

€5,99 per fles
3 halen, 2 betalen!

Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt.

   

Wijngeschenkverpakkingen een zeer ruime keuze :

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten