Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.
Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden.

 

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS

Vigneti del Vulture
Pipoli, Basilicata, Italië
Het wijnhuis Vigneti del Vulture ligt in het hart van de regio Basilicata. Hier heeft men een nieuw en ultramodern wijnbedrijf neergezet tussen de oude wijnranken op de hellingen van de Vulture (oude vulkaan). Met inheemse druivensoorten als Greco, Fiano en Aglianico van een vulkanische bodem, moderne technieken en vakmanschap maken zij wijnen die internationaal geroemd worden om hun prachtige fruitexpressie en mineraliteit.

Pipoli Bianco
Gemaakt van de Inheemse Greco en Fiano druiven. Strogele kleur, exotisch parfum van abrikoos, zoete bloemen en gekonfijte citroen in de smaak. Florale toets in de afdronk. Bij vis, pizza en pasta.

Pipoli Rosato
100% Aglianico en boordenvol rood fruit, vooral frambozen en aardbeien. Zoetrijp qua teneur en vetrijp in de mond, met gekonfijte pitfruit zoals kersen zonder dat het zoet wordt. Lange finale.
Bij de barbecue, maaltijdsalades en carpaccio.

De zon schijnt sowieso wanneer je deze heerlijke Zuid-Italiaanse wijnen drinkt op het terras.

Beide wijnen van € 6,99, voor slechts: € 4,99

Puur genieten!  Keuze uit meer dan 25 soorten alcoholvrije wijnen !

 

Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 20.00 uur 
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten