Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.
Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden.

FINCA MILENA
Finca Milena is de naam van de hoger gelegen percelen in het grote wijngebied Castilla la Mancha ten zuidoosten van Madrid. De streeknaam hier is Tierra de Castilla. De wijngaard is genoemd naar Doña Milena, voormalig eigenaresse van het landgoed.

Finca Milena is een serie modern gemaakte wijnen, waarbij de oerspaanse druivensoorten flirten met de populaire variëteiten. Het succes hiervan zit hem vooral over de beschikking van zeer goed kwalitatief fruit en het vakmanschap van de gepassioneerde wijnmakers.


Finca Milena, Organic Blend Blanco
Tierra de Castilla, Spanje
De witte wijn bestaat hoofdzakelijk uit Verdejo druiven, aangevuld met Sauvignon Blanc en een beetje Viura. Mediumgeel in het glas. Tropisch parfum en heerlijk sappig in de mond. Met passiefruit en grapefruit. Combineer bij gebakken of gegrilde vis, geitenkaasjes of een heerlijk paashapje met gerookt vlees.

Finca Milena, Tempranillo-Shiraz-Merlot
Tierra de Castilla, Spanje
Deze blend van Tempranillo, Shiraz en een beetje Merlot is opvallend in het aanbod van Spaanse wijnen. Veel sap, toegankelijke smaak en een mooie toets van Amerikaans eiken. Een deel van de wijn rijpt 4 maanden op eikenhouten vaten. Vol van smaak met een heerlijk fruitbouquet van framboos, bosaardbei en kersenjam. Zijdezacht met een lange afdronk van vanille. Bij lamsrack, geroosterde kip en paella.

Deze wijnen nu in een heerlijke voorjaarsaanbieding:

Per fles: € 5,99

Nu: 3 Halen, 2 betalen!

 Keuze uit meer dan 25 soorten alcoholvrije wijnen !Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 20.00 uur (januari t/m maart)
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten