Wijn

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen zijn aangesloten bij De Wijnproevers. Door gezamenlijke inkoop zijn we in staat om de beste prijs / kwaliteit te bieden. Goede wijn kopen is immers niet moeilijk; goede wijn voor een scherpe prijs echter wel. Hiervoor reizen we regelmatig zelf de hele wereld over om ter plekke te kijken of er nog aantrekkelijke wijnen te ontdekken zijn! We waren enigzins sceptisch ten aanzien van Nederlandse wijnen. Gelukkig wordt de kwaliteit steeds beter!
We hebben dan ook de wijnen van Wijngoed Montferland uit de Achterhoek in ons assortiment.
Voor het beoordelen van wijn hebben we een wijnproefformulier ontwikkeld! Deze kunt u hier downloaden.

 Vinha da Fonte, Touriga Nacional, Setubal, Portugal, 2018
PORTUGESE PAREL!
Sociedade Vinicola de Palmela, verkort gezegd SIVIPA, is opgericht in 1964 door een groep wijnmakers die dezelfde gedachte hadden over het bottelen van de wijn. In 1990 is de grote famillie Cardoso in het bedrijf getrokken. Met meer dan 400 hectare wijngaarden en een productievolume van rond de 200 miljoen liter per jaar zijn ze enorm gegroeid in de laatste 30 jaar. Vanaf dat moment is het bedrijf ook gaan inzetten op prijswinnende en betere kwaliteit wijnen.
De Vinha da Fonte is gemaakt van de inheemse Touriga Nacional druif en kent rijpe aroma's van donkere kersen, pruimen en zoete specerijen, die afkomstig zijn van het Franse en Amerikaanse eikenhout waar deze wijn op gelagerd is. Een elegante, geconcentreerde wijn met zachte tannine en een sappige, frisse fruitigheid. Een intense, levendige wijn met ook in de afdronk volop specerijen. Om te borrelen met een stukje kaas of aan tafel bij gegrild vlees.

PUUR GENIETEN!

.

 Keuze uit meer dan 25 soorten alcoholvrije wijnen !Openingstijden

Maandag : Gesloten
Dinsdag , Woensdag , Donderdag : 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag : 9.30 - 20.00 uur (januari t/m maart)
Zaterdag : 9.00 - 17.00 uur
Zondag : gesloten